INFORMASJONSKAPSLER

Nettsiden inneholder cookies (informasjonskapsler), som er en tekstfil som tar vare på data og som inneholder informasjon. For å kunne bestille varer må du akseptere bruk av cookies. Formålet er å samle inn informasjon for å forbedre brukeropplevelsen, samt optimalisere innholdet for den enkelte bruker.

Beskrivelse

Velkommen til en helaften for sjel og gane i historiske omgivelser på Eidsfoss hovedgård, der jernverkets eierfamilier har levd og formet interiørene gjennom hundreårene. 

Ved ankomst blir gjestene møtt av Eidsfoss hovedgårds herskap og servert en velkomstdrikk. Deretter ledes man inn i Grønnstuen, for en smakfull og festlig konsert med tidsriktig musikk. Masterclasstudentene i operasang, Marie-Elise Herredsvela og Steffen Siggervåg Sortland og pianist Maria Kessel Hynnekleiv, har satt sammen en musikalsk meny som setter deg i den rette stemning. Etter konserten serveres maten i Hvitsalen på festdekkede bord. Gled deg til en generøs flerrettersmeny fra 1850-tallet, som for eksempel spinatpudding, andeconfît med falsk fiskepudding og eggebubbert – og mye mer, servert på fat av vaskekte slottslakeier! Middagsmenyen blir enda bedre med en vinmeny satt sammen av hovedgårdens egen sommelier, og som kan kjøpes som tillegg. Billetter må kjøpes på forhånd innen 19.januar, og det er begrensete plasser.

Publikum oppfordres til å kle seg i herskapelig antrekk.

Velkommen!


Egen vinmeny selges separat.


Kontaktperson: Hilde Woxen Stormark

Bestill billetter

Salget er avsluttet nå Friday, 19 January 2024
dager
 • Saturday, 03. February 2024 - Saturday, 03. February 2024
ganger
 • 18:00 — 21:30
Adresse
 • Eidsfoss hovedgård
  Eidsfoss hovedgård
  3095, Eidsfoss
Aldersgruppe
Tilbakebetaling og avbestilling
 • På grunn av begrenset sitteplass, ber vi deg avbryte minst 48 timer før et planlagt arrangement. Dette gir oss muligheten til å fylle arrangementet.
  Du kan avbestille via telefon eller online her.
 • Avbestillinger gjort 7 dager eller mer i forkant av arrangementets dato, vil få 100% refusjon.
 • Avbestillinger gjort innen 3 - 6 dager før arrangementets dato vil få et tillegs gebyr på 20%.
 • Avbestillinger gjort innen 48 timer til arrangementet vil få et tillegs gebyr på 30%.