INFORMASJONSKAPSLER

Nettsiden inneholder cookies (informasjonskapsler), som er en tekstfil som tar vare på data og som inneholder informasjon. For å kunne bestille varer må du akseptere bruk av cookies. Formålet er å samle inn informasjon for å forbedre brukeropplevelsen, samt optimalisere innholdet for den enkelte bruker.

Skrekk og gru på Eidsfoss hovedgård

Dato: 28.10.2023

Beskrivelse

Vestfoldmuseene inviterer til en lysende dyster kveldsstemning i høstmørket, med aktiviteter for store og små på den gamle jernverkeiergården Eidsfoss hovedgård. Tar du sjansen på å møte både grøss og gruvekkende opplevelser fra den andre virkeligheten?


Dystre verksteder

Snart er det Allehelgensaften, eller Halloween, og denne lørdagen kan du komme på hovedgården for å forberede deg til denne nattens magiske mørke. Du kan være med på å lage en skummel maske, løse den magiske ordgåten i Haven, og skjære ut din egen gresskarlykt, slik at du kan du gå Allehelgensaften trygt i møte. Husk å komme presis, så du er sikker på at det er gresskar igjen. Og hvis du tør, kan du også følge med på en skremmende spøkelsesvandring eller utsette deg for fortellerkunst av mørke historier. Eidsfoss hovedgård har åpen kafé hele kvelden, og kan friste med både mat og drikke, som nattsvart kaffe og blodrød saft. Velkommen til en gruvekkende kveld!


Kontaktperson: Hilde Woxen Stormark, Vestfoldmuseene, tlf.: 922 19 412

Bestill billetter

Salget er avsluttet nå Saturday, 28 October 2023
dager
 • Saturday, 28. October 2023 - Saturday, 28. October 2023
ganger
 • 17:00 — 20:00
Adresse
 • Eidsfoss hovedgård
  Eidsfoss hovedgård
  3095, Eidsfoss
Aldersgruppe
Tilbakebetaling og avbestilling
 • På grunn av begrenset sitteplass, ber vi deg avbryte minst 48 timer før et planlagt arrangement. Dette gir oss muligheten til å fylle arrangementet.
  Du kan avbestille via telefon eller online her.
 • Avbestillinger gjort 7 dager eller mer i forkant av arrangementets dato, vil få 100% refusjon.
 • Avbestillinger gjort innen 3 - 6 dager før arrangementets dato vil få et tillegs gebyr på 20%.
 • Avbestillinger gjort innen 48 timer til arrangementet vil få et tillegs gebyr på 30%.